Hervatting der diensten Hervatting der diensten
Hervatting der diensten
Momenteel zijn onze kerkdiensten voor maximaal 30 bezoekers toegankelijk. Tijdens de diensten volgen we de RIVM-richtlijnen, maar daarboven op zingen of neuriën we ook niet samen. Een team organiseert de gang van zaken in de kerk. De wijze waarop de kerken verantwoord open kunnen gaan is neergelegd in uitgebreide gebruiksplannen, die in de kerk aanwezig zijn. Hieronder vindt u de links naar de gebruiksplannen.
Als u een dienst wilt bijwonen, dan moet u zich van te voren aanmelden. Maastricht en het Heuvelland hebben daarvoor een iets andere procedure.

Aanmelding Maastricht
Telefonische aanmelding is mogelijk bij Elly de Haan - 043 3624240 / mail dehaan-verduyn@freeler.nl en Renald Mackintosh - 06 51445849 / mail rdmackintosh@kpnmail.nl, liefst voor vrijdagmorgen 12.00 uur. U krijgt gereserveerde stoelen. U kunt uiteraard naast uw partner plaatsnemen. Als u dat aangeeft zullen twee stoelen naast elkaar klaar staan. In Maastricht melden zich meestal meer mensen aan dan er momenteel plaats is.


Aanmelding Heuvelland
Aanmelden voor de kerkdiensten in het Heuvelland kan:
  • voor kerkdiensten in de Kloosterkerk te Valkenburg via PKN Valkenburg op telefoonnummer 06 3023 6347. Aanmelden kan van vrijdag 10.00 uur tot zaterdag 16.00 uur voorafgaand aan de zondag
  • voor kerkdiensten in de Hervormde Kerk te Vaals en de dienst in het Gulper Hoes in Gulpen via telefoonnummer 06 1381 9346. Aanmelden kan tot zaterdag 16.00 uur voorafgaand aan de zondag.
U kunt zich ook ter plekke aanmelden, maar dan bestaat het risico dat de kerk vol is.


De gebruiksplannen
Hier vindt u de gebruiksplannen van de diverse kerkgebouwen
gebruiksplan Sint jan
gebruiksplan Hervormde kerk
gebruiksplan Kloosterkerk

Overige bijeenkomsten
De overige bijeenkomsten zijn voorlopig opgeschort. Zodra de overheid weer versoepelingen toelaat, zullen die weer van start gaan. Dit geldt ook voor de verhuur van onze kerken.

 
 
Thuis meevieren Thuis meevieren
Sint Jan
De kerkdiensten in de St. Jan te Maastricht kunt u elke zondag live meeluisteren via www.kerkomroep.nl (zoek op ‘st jan maastricht’) . Daar kunt u deze of eerdere diensten ook op een later tijdstip beluisteren..

Kloosterkerk
De kerkdienst op 22 november in het kader van gedachteniszondag vanuit de Kloosterkerk is via een livestream op youtube te volgen. U kunt hiervoor deze link gebruiken.
Vanaf 09.45 uur zal de link actief zijn.
 
 
Nieuwsbrief van 27 november 2020 Nieuwsbrief van 27 november 2020
Geachte gemeenteleden

De PGMH geeft een wekelijkse Nieuwsbrief uit met informatie over de diensten, de diaconie en andere zaken die het gemeenteleven betreffen.

Via de knop lees meer hieronder vindt u de meeste recente nieuwsbrief.

 
lees meer ยป
 
Welkom in Zuid-Limburg!

Welkom in Zuid-Limburg!
De Zuid-Limburgse protestantse gemeente Maas-Heuvelland (PKN) heeft kerken in Maastricht, Vaals, Gulpen en Valkenburg. Wij zijn een actieve, laagdrempelige en gastvrije gemeente die in openheid met anderen samen leeft, samen deelt en samen gelooft, in navolging van Jezus Christus.
Hierdoor vertrouwen wij ons toe aan God. Geïnspireerd door zijn Geest zijn wij betrokken bij mens en wereld.

U bent van harte welkom in onze erediensten of bij een van onze vele activiteiten.

Kijkt u rustig rond op deze website, waar wij een beeld van wie wij zijn proberen te geven.
 
Overzicht kerkdiensten in Maastricht en Heuvelland Overzicht kerkdiensten in Maastricht en Heuvelland
Kijk op de pagina Agenda voor een overzicht van kerkdiensten en activiteiten.
 
 
Verhuur van onze kerken Verhuur van onze kerken
Wilt u een concert organiseren?
Wij organiseren trouw- en uitvaartdiensten en wij verhuren onze kerken ook voor concerten, lezingen, tentoonstellingen en diverse sociale activiteiten.
 
Wijdekerk Wijdekerk

https://www.wijdekerk.nl/wijdekerk-in-de-media