Emmaüswandeling Emmaüswandeling
Tijdens wandelingen heb je soms de beste gesprekken. Dat ervoeren ook de Emmaüsgangers. Daarom het volgende idee: Een wandeling met z’n tweeën, waarin de wandelaars samen een levensvraag bespreken. De wandeling duurt ca 1 uur, en het startpunt is - afhankelijk van de opgaven - het Trefpunt in Maastricht of een van de kerken in het Heuvelland.
 
De eerste keer op zaterdag 21 september om 10.00 uur.
Hebt U belangstelling, laat het weten aan:
Jenny Pot
06 18647494
jennypot@xs4all.nl
of aan:
Dick Knol 
045 5444539/0624774175 
d.knol@hetnet.nl
 
Waar komt ons voedsel vandaan? Waar komt ons voedsel vandaan?
Waar komt ons voedsel vandaan en welke impact heeft dit op onze wereld? De werkgroep Groene Kerken organiseert voor iedereen die daarin geïnteresseerd is, een excursie naar een biologische boerderij. We zullen rondgeleid worden door een boer die is aangesloten bij Biologisch Limburg. Hier zullen we meer horen over het reilen en zeilen op deze boerderij. Er wordt volop aandacht geschonken aan het thema duurzaamheid. We gaan met elkaar in gesprek. Het wordt een excursie waar we allemaal geïnspireerd vandaan zullen gaan.

Wanneer    
zondag 17 mei 2020.
Waar        
De starttijd en locatie zullen tijdig bekend gemaakt worden.
Op dit moment kunnen de boeren die mee willen doen, nog geen afspraken maken.
Kosten        
een kleine bijdrage in de kosten, afhankelijk van het al dan niet inbegrepen zijn van een lunch op de boerderij. Ook dat wordt tegen die tijd bekend gemaakt.
Contactpers.    
Werkgroep Groene Kerken,  Jacoline Tanis   
jacolinetanis@live.nl