Jeugdgroep voert actie en wint Sirkelslag Young 2022 Jeugdgroep voert actie en wint Sirkelslag Young 2022
In actie voor Qatar!

De tienergroep van onze gemeente heeft zich tijdens de startzondag op 11 september ingezet voor het goede doel. Zij hebben meegedaan aan het spel Sirkelslag waarbij ze verschillende opdrachten moesten volbrengen. Hierbij konden zij punten verdienen en dit hebben ze ontzettend goed gedaan!

Bij deze tieneractie van Kerk in Actie hoort echter nog een deel. De tienergroep haalt geld op voor de arbeidsmigranten in Qatar. Tijdens de vorige tieneravond op 1 oktober hebben ze met elkaar besproken wat de misstanden zijn rond de bouw van de stadions voor het WK voetbal dat vanaf 20 november zal plaatsvinden. Zij kwamen samen tot de conclusie dat deze mensen hun hulp goed kunnen gebruiken. Om die reden vragen de tieners van onze gemeente ook uw hulp!
Via de link: www.inactievoorqatar.nl/team/pizza-more-team komt u bij de pagina van onze tienergroep. U kunt zo geld doneren voor dit goede doel én u steunt ook onze tienergroep. De groep die de meeste punten heeft gehaald door het spel te spelen en geld op te halen wint namelijk een prijs. De winnaar krijgt kaartjes voor een wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen! We vinden het natuurlijk ontzettend leuk als de inzet van onze tieners wordt beloond met deze prijs.
Helpt u ze een handje mee?

Bedankt namens de leiding van de tienergroep en onze tieners!
Rianne de Winde
 
Jeugdgroep Pizza&More wint Sirkelslag Young 2022!!
        
Sirkelslag is een laagdrempelig landelijk spel van Jong Protestant om jongeren te betrekken bij de activiteiten van de kerk. Onze jeugdgroep heeft Sirkelslag Young dit jaar voor het eerst met 9 tieners gespeeld bij de startzondag. Ze hebben heel fanatiek gespeeld en hadden al een mooie score.

Extra punten konden worden verdiend met de actie voor de Arbeidsmigranten in Qatar. Ze hebben enorm hun best gedaan om familie, vrienden en gemeenteleden om een bijdrage te vragen en hebben mede dankzij uw fantastische steun in totaal €1.018  opgehaald voor dit belangrijke doel.

Met deze extra punten heeft onze jeugdgroep dit jaar de eerste plaats behaald en daarmee Sirkelslag Young 2022 gewonnen!! Ze zijn 1e geworden van in totaal 75 jeugdteams, een hele mooie prestatie! We zijn trots op deze groep actieve en betrokken jongeren in onze gemeente!

In totaal heeft de Aktie voor Qatar €14507 opgeleverd. Daarmee heeft onze groep dus een heel mooi resultaat neergezet.

Jody Martens
 

 
terug