vrijdag 24 juni 2022 t/m zondag 26 juni 2022

Antiquarian Book & Print Fair

Locatie: 
 St Jan Maastricht

Omdat de TEFAF dit jaar is verplaats is ook de Maastricht Antiquarian Book en Print fair op een wellicht onverwacht moment. Op 24, 25 en 26 juni zijn zij gelukkig na 2 jaar afwezigheid weer terug in de St Jan. De organisatie van de MABP waardeert de flexibiliteit van de gemeenteleden in het uitwijken naar een andere locatie voor de zondagsdienst zeer en wil deze waardering, net als vorige jaren, graag laten blijken door vrijkaarten aan te bieden op een van de drie dagen van de beurs. Ook kunt u kosteloos een rondleiding te krijgen langs een aantal highlights van de beurs. De rondleidingen vinden plaats zaterdag en zondag om 12:00 uur.

Hiervoor kan elk gemeentelid zich (ook met introducee) aanmelden bij Lianne Schuuring via verhuur@stjanskerkmaastricht.nlGraag uw naam, eventueel de naam van uw introducee, de dag waarop u komt en of u mee wilt met de rondleiding doorgeven. 

Zondag 26 juni kunt u samen met André van Dijk na de kerkdienst en een kop koffie deze beurs bezoeken. Samen zie je meer dan alleen en André kan u er meesterlijk over vertellen!

terug