Vriend van Vaals-Gulpen Vriend van Vaals-Gulpen
Vriend van kern Vaals-Gulpen
Jaarlijkse bezoeken vele toeristen het Heuvelland rondom Vaals en Gulpen. Onder hen ook vele die onze kerkdiensten bezoeken of op een andere manier bij onze gemeente zijn betrokken. De gemeente rondom de kerken in Vaals en Gulpen bestaat mede dankzij de vele toeristen die er jaarlijks komen.
 
Tot eind 2019 kon deze betrokkenheid mede vorm krijgen door een donatie aan de ‘Stichting Vrienden van de Toeristengemeente Gulpen-Vaals’. Deze stichting leverde jaarlijks een financiële bijdrage aan onze gemeente. Met als doel: de beide kerken in het Heuvelland in staat te stellen toeristenkerk te zijn. Met hun steun konden erediensten, (vakantie)pastoraal werk, flyers over onze gemeente op campings en in hotels, en activiteiten in het vakantieseizoen worden bekostigd.
 
Met ingang van 2020 is deze stichting opgeheven en kan men rechtstreeks ‘vriend’ worden van onze gemeente. Dit kan op verschillende manieren. Graag nodigen we u uit onderstaande flyer te lezen om te zien op welke manier u ons als vriend kan ondersteunen.

Onderstaande flyer kunt u uitprinten, invullen en opsturen naar het Kerkelijk Bureu:
kerkelijkbureau@maasheuvelland.nl
Vrijthof 23, 6211 LE  Maastricht.
Flyer Vriend van Gulpen

 
terug