donderdag 21 september 2023

Kerkdienst in 't Trefpunt

Datum: 
 donderdag 21 september 2023
Tijdstip: 
 15:00
Locatie: 
 Trefpunt Aureliushof 150 Maastricht

Kerkdiensten in het Trefpunt
De kerkenraad heeft ingestemd met een experiment maandelijks op een doordeweekse middag een kerkdienst te houden in het Trefpunt. Er zijn mensen in onze gemeente die graag de morgendienst in de St Jan bij zouden wonen maar dit om diverse redenen echt niet kunnen. Het volgen van de streaming is dan een aardig hulpmiddel maar wellicht kan een alternatief ook of beter in de vraag voorzien.

Bij wijze van experiment starten we op donderdag 20 juli om 15.00 uur met een kerkdienst in het Trefpunt. Dat wordt een maandelijks terugkerend aanbod: 17 augustus en 21 september zijn de volgende, u ziet: maandelijks de derde donderdag. Voor deze drie teken ik als voorganger, als voortzetting gewenst en mogelijk blijkt, hoop ik deze functie met anderen te kunnen delen.

Ten overvloede: dit is niet simpel een alternatief voor de reguliere zondagse dienst in welke kerk dan ook, maar het is speciaal bedoeld voor diegenen die op de zondagmorgen (structureel) niet kunnen. Maar natuurlijk staat deelname open voor iedereen die dat wil.
We houden het eenvoudig: we proberen te zingen uit het (oude) rode Liedboek; het is een kleine kring: woord en weerwoord is mogelijk. Na afloop uiteraard thee of koffie!
Welkom!

Kees Vermeiden.
 

terug