(Be)zin in de zomer: Meditatieve Wandelingen (Be)zin in de zomer: Meditatieve Wandelingen
Woensdag 27 juli
Donderdag 4 augustus
9.00 uur tot 10.30 uur
Vertrek: 't Gulper Hoes; Rosstraat 5 Gulpen
Kosten: €5.- per persoon
(geen pinmogelijkheid)

Aanmelden en informatie: ds. Harrie de Reus: dsdereus@ziggo.nl / 06 2028 0345 (ook Whatsapp)

De zomer is de tijd waarin het leven zich wat vertraagt en er ruimte komt voor bezinning en rust. De Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland biedt op verschillende manieren ruimte voor deze bezinning. Voor thuisblijvers- en toeristen. Naast de kerkdiensten op zondagmorgen zijn er ook activiteiten die je op een andere manier stil laten worden, of juist in gesprek laten komen. Nieuwsgierig? Hier vind je het volledig programma.

Meditatieve Wandelingen op 27 juli en op 4 augustus.
Voor iedereen die houdt van wandelen en van stilte en in de natuur tot rust en bezinning wil komen.
We starten ons samenzijn om 09.00 uur met een kort moment van bezinning rondom de paaskaars.

Daarna vertrekken we. De wandeling begint in stilte, waarbij we a l lopend de dagelijkse beslommeringen achter ons proberen te laten en we ons open te stellen voor de omgeving. Het tweede deel van de wandeling lopen we ook in stilte en overwegen voor onszelf een tekst die ons is aangereikt met het thema van de dag. In het laatste deel van de wandeling gaan de deelnemers, twee aan twee, met elkaar in gesprek over wat de tekst bij hen heeft opgeroepen. Zo lopen we een stukje met elkaar op en luisteren we naar elkaar terwijl we al wandelend afdalen richting het dorp. Rond 10.30 uur zijn we weer bij ’t Gulper Hoes en eindigt ons samenzijn.

Deze meditatieve wandeling kan een mooie manier zijn om tot bezinning en aandacht te komen in de buitenlucht. De wandeling trekt een van de heuvels rondom Gulpen in over meest onverharde, goed begaanbare paden. In verband met de organisatie van de wandeling graag van tevoren aanmelden.

 
terug