Paaschallenge Vaals 2021 Paaschallenge Vaals 2021
Welkom!

Leuk als jij meedoet met de PaasChallenge 2021 - De Weg door Jeruzalem.

Dit spel neemt je mee door de stad Jeruzalem in de tijd van Jezus. Je kiest in het begin van het spel één van de vier karakters:
  • Claudia: een powervrouw die haar tijd ver vooruit is.
  • Juda: een man die leeft voor liefde.
  • Jozef: een spirituele leider.
  • Jozua: een echte vrijheidsstrijder.

Je mag als vrouw ook voor een mannelijk karakter kiezen en als man voor Claudia. Alle vier de karakters waren tijdgenoten van Jezus. Laat je daarna leiden door het verhaal. Je kunt als duo/gezin hetzelfde karakter kiezen maar je kunt ook ieder verschillende karakters kiezen. Dat maakt voor het spelen van het spel niet uit.

Startpunt
Het startpunt is bij de invalideningang van de Kopermolen (onder de poort doorlopen!), Von Clermontplein 11, 6291 AT in Vaals. Dit is locatie ‘L’ op het routeblad. Op het informatiebord hangt de routekaart, waar je een foto van kan maken. Hier hangt ook de 1e QR-code.
Een scoreblad ligt in de plastic box onder de invalideningang. Even goed zoeken, het staat een beetje verstopt! Hier liggen ook geprinte routebladen voor mensen die liever een geprinte route meenemen.

Uitslag mailen voor kans op prijs
Aan het einde van de challenge volgt nog een laatste opdracht: de materialen hiervoor staan bij het spandoek bij de kerkmuur voor je klaar. Deze opdracht leg je met een foto vast!  
Hiermee doe je mee aan onze zonnebloemwedstrijd voor de hoogste zonnebloem! We gaan jullie via onze facebook pagina op de hoogte houden. Natuurlijk verbinden we hieraan een toepasselijke prijs! De rest van het zakje zaadjes is je beloning om thuis te zaaien!
Je kunt meedingen aan deze prijs door je foto en antwoord op de laatste vraag te mailen aan: martensjodyd@gmail.com

Kik hier voor de volledige uitleg >>
 
terug