Jeugd Jeugd

Catechese en soos vanaf 12 jaar

Al duizenden jaren geloven mensen in God. Waarom? Mensen vertrouwen er op dat God hen zal helpen, of dat God iemand is die naar jou wil luisteren, of dat God degene is die de aarde gemaakt heeft, of ...........................?

Om de week komen we op de vrijdagavond bij elkaar om samen te praten over verschillende onderwerpen. Soms is dat aan de hand van een bijbelverhaal, soms aan de hand van een project waar we mee bezig zijn. Zo bereiden we wel eens een kerkdienst voor waarbij de jongeren het thema, de liedjes en deels de opbouw mogen bepalen. Na het praatgedeelte is er ruimte voor de soos, waarin spelletjes gespeeld worden, bijgekletst wordt en er altijd wat lekkers te eten is. Ook zijn er af en toe uitstapjes, zoals naar een synagoge of een andere bijzondere plek voor levensbeschouwing. Bij feestdagen worden er altijd bijzondere dingen gedaan, zoals gourmetten rond kerst.

Gezelligheid en openheid staan bovenaan: iedereen mag zeggen wat hij of zij denkt! Er zijn nooit goede of foute meningen en ideeën!


Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken?
Bel dan met Martine Bakker T.: 06 1222 3815 of stuur een e-mail E.: martinu_bakker@hotmail.com

 

terug