zondag 4 december 2022

Inzameling Stichting De Gouwe

Locatie: 
 Hervormde kerk Vaals
Tijdstip: 
 10:00  - 11:30

Stichting De Gouwe is een (door professionals geleide) vrijwilligersorganisatie. Ze helpen mensen ( uit Maastricht en het Heuvelland) die het sociaal economisch moeilijk hebben, door het beschikbaar stellen van voeding , kleding en sociale activering.

De stichting biedt wekelijkse en incidentele hulp. De activiteiten worden gefinancierd door Fondsen als Elizabeth Strouven, Kanunnik Salden en de Protestantse Gemeente. Woonpunt doneert de accommodatie. Lokale acties alsmede giften van winkeliers en particulieren completeren dit geheel.
Vooral nu in deze tijd is uw financiële hulp hard nodig om Stichting de Gouwe hun werk voort te laten zetten. De aanvragen voor hulp zijn flink gestegen.
Samen staan we sterk. Helpt u mee?

Aanstaande zondag 13 november zal Tonnie Meij van de stichting de Gouwe een toelichting geven op de diaconale collecte en in aansluiting daarop gaan wij u vragen om mee te werken aan het inzamelen van goederen. De goederen zijn bestemd voor de cliënten van de Stichting de Gouwe aan het Terracottaplein in Maastricht.
Wij stellen u voor om gedurende 4 weken uw bijdragen op het koor neer te leggen. De diaconie zorgt er dan verder voor. Onderstaand is een uitgebreide lijst van spullen die de deelnemers van de Gouwe hard nodig
hebben.

Wilt u svp de lijst nauwkeurig doorlezen, er staan weer zaken op die vroeger niet gevraagd werden.


KLEDING
We kunnen kwalitatief goede winterkleding gebruiken. Dit in alle maten, wel met een klemtoon op kinderkleding voor kinderen in de lagere schoolleeftijd. Daarnaast zijn schoenen ook welkom.

ZELFVERZORGING
Douche gel, shampoo, tandpasta/borstel, body lotion,
Babywasgel, babyshampoo, babybodylotion


VOEDING
Rijst, pasta, soep in blik, groente in blik, koffie, suiker, wc-papier.
Verder is er behoefte aan:
Handdoeken, washandjes, theedoeken, vaatdoekjes.
Wij hopen op een goede oogst en veel dank bij voorbaat.

De diaconie
 

terug