Elke week op donderdag

De Huiskamer in Valkenburg

Locatie: 
 Oosterweg 1, Valkenburg
Tijdstip: 
 14.30 uur  - 16.00 uur

De Huiskamer in Valkenburg – Kloosterkerk – is er alle donderdagmiddagen van 14.30 – 16.00 uur

De Huiskamer is een gezamenlijk initiatief van de Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland, Gemeente Valkenburg en de wijkverpleegkundigen van Envida. Het initiatief komt voort uit signalen vanuit de wijken dat er behoefte is aan een ontmoetingsplek voor inwoners. Een plek waar je terecht kunt voor een kop koffie, een praatje of voor deelnamen aan allerlei sociale leuke en leerzame activiteiten. Iedereen is van harte welkom!

Ook in deze Coronatijd proberen we de huiskamer open te houden voor wie graag wat contact wil. We zijn echter wat beperkter op: vanaf 14.30 uur. Vanzelfsprekend gelden ook hier de gebruikelijke regels: 1,5 meter afstand houden, handen desinfecteren en naam noteren bij binnenkomst, en een mondkapje dragen als je loopt. Zodra je zit kan het mondkapje af. Vrijwilligers die koffie/thee schenken dragen en mondkapje. Aan diegenen die een spelletje spelen zal halverwege een tweede keer worden gevraagd om de handen te desinfecteren. Op die manier houden we het veilig en kunnen we elkaar blijven ontmoeten.

Voor meer informatie Lies Oost ✆ 043 - 364 7242 en liesgretha@live.nl of wijkverpleegkundige Maike Chermin maikechermin@envida.nl
Voor wie voor alle buurtbewoners en andere belangstellenden 
Wanneer iedere donderdagmiddag van 14.30 - 16.00 uur
Waar Kloosterkerk - Oosterweg 1 - Valkenburg (naast de bowlingbaan) Kosten € 2,00 (inclusief consumpties)

terug