Corona Maatregelen Corona Maatregelen
De coronacijfers lopen verder op, in Limburg dreigt code zwart en ook dubbel- gevaccineerden lijken momenteel kwetsbaar.

Toch wordt niet alles uitgesteld. De maandelijkse online actualiteitenavond is per definitie al via Zoom en de Jeugdsoos en de Gesprekskring 20-30/40+ gaan nu via Zoom door.

Lees in de agenda de actuele activiteiten. Heeft u vragen over een activiteit, neemt u dan gerust contact op met de contactpersoon.
We denken dat we veilig onze diensten kunnen houden door te allen tijde de 1,5 meter aan te houden en een mondkapje op te doen als u door de kerk loopt. U houdt steeds twee stoelen tussen u en een andere bezoeker, tenzij u tot één gezin hoort natuurlijk. Omdat zingen een extra risico vormt, wordt er tijdens de dienst minder gezongen dan gebruikelijk. Na de dienst is er niet alleen geen koffie, maar ook geen napraten - na de collecte zou u ons en elkaar helpen door meteen de kerk geordend te verlaten en huiswaarts te keren – heel ongezellig, maar alleen zo kunnen we de kerk open houden. Over twee weken evalueren we hoe het gaat.

Wilt u graag een kerkdienst bijwonen maar, om wat voor reden dan ook, liever niet naar de kerk toegaan, dan kunt u ze ook vanuit huis volgen via de Kerkomroep. Klik op de plaats van uw keuze en volg de kerkdienst live of kijk deze terug op uw eigen tijd.Maastricht
Vaals
Valkenburg

terug